اكنون وارد محيط MATLAB شده‌ايم. قسمت مشخص شده با كادر قرمز نوار عنوان يا Title bar نام دارد كه نام اين نرم‌افزار در اين قسمت نوشته شده است.
قسمت مشخص شده با كادر قرمز نوار منو يا Menu Bar ناميده مي‌شود كه از طريق گزينه‌هاي اين منو مي‌توانيد اعمال مورد نظر خود را انجام دهيد.
قسمت مشخص شده با كادر قرمز نوار ابزار (Tool Bar) نام دارد كه شامل يكسري كليدهاي دسترسي سريع است. معمولاً گزينه‌هاي پر كاربرد منوها مانند ذخيره كردن يك فايل در نوار ابزار قرار دارد تا كاربر با استفاده از يك دكمه و كليك بر روي آن بتواند عمليات مورد نظر را سريعتر انجام دهد. پس براي راحتي و سرعت بيشتر اين دكمه‌ها در اين قسمت قرار داده شده‌اند.
پنجره مشخص شده Command Window نام دارد. در اين قسمت توابع مختلف MATLAB و
M-Fileها كه توسط كاربر نوشته شده است، اجرا مي‌شود. (با M-Fileها در آينده آشنا خواهيد شد.) در اين قسمت با وارد كردن دستور و زدن كليد Enter دستور مورد نظر اجرا مي‌شود.
از برگه Current Folder براي رفتن به دايركتوري يا شاخه ديگر استفاده مي‌كنيم.
در قسمت مشخص شده خصوصيات فايل را مشاهده مي‌کنيد.‌
در اين قسمت برگه workspace را مشاهده مي‌كنيد كه براي مشاهده متغيرهاي Workspace مي‌باشد.
قسمت مشخص شده با كادر قرمز پنجره‌ Command History مي‌باشد كه جهت مشاهده و اجراي توابع اجرا شده قبلي كاربرد دارد.
تا اينجا تا حدودي با محيط Matlab آشنا شديد. در ادامه مي‌خواهيم محيط Matlab را به دلخواه خود تغيير دهيم. از سربرگHome روي دکمه باز شونده ENVIRONMENT کليک کنيد.

روي دکمهباز شونده Layout کليک کنيد.
در منوي باز شده يكسري گزينه مشاهده مي‌كنيد. اينگزينه‌ها حالتهايي از پيش تعريف شده مي‌باشند همانطور كه از نام گزينه اول مشخصاست، با انتخاب اين گزينه‌ پنجره‌ها به حالت اوليه باز مي‌گردند.
با انتخابگزينه مشخص شده تمامي پنجره‌ها بسته شده و فقط پنجره Command Window باز خواهدبود.
با انتخاب گزينه Three Column پنجره‌هاي Workspace، Current Folder و Details را مشاهده كنيد كه در اين حالت هر كدام از پنجره‌ها مقدار از محيط كاري رااشغال مي‌كنند.
با انتخاب گزينه مشخص شده همه پنجره‌هاي MATLAB را به صورتبرگه‌اي و پنجره Command Window را در وسط صفحه‌کاري مشاهده مي‌کنيد. روي گزينهمشخص شده کليک کنيد.

مشاهدهمي‌كنيد كه محيط كاري به همان شكلي كه انتظار داشتيم تغيير يافته است و تماميپنجره‌ها به صورت برگه‌اي در دسترس مي‌باشند. در ادامه مي‌خواهيم نحوه قرارگيريپنجره‌ها به حالت اوليه باز گردد. روي دکمه باز شونده ENVIRONMENT کليککنيد.
روي دکمه باز شونده Layout کليک کنيد.
با استفاده از ماوس شمامي‌توانيد محل قرارگيري هر کدام از پنجره‌ها را تغيير داده و سپس با کليک بر رويگزينه Save Layout آن حالت قرارگيري پنجره‌ها را ذخيره کنيد. در اينجا ما يک باراين کار را انجام داده‌ايم و Layout يا حالت قرارگيري پنجره ها را با نام eniac ذخيره کرده‌ايم. براي آن که به حالت ذخيره شده برگرديم روي گزينه eniac کليککنيد.

مشاهدهمي‌كنيد كه محيط كاري به حالت اوليه خود تغيير يافته است. گزينه‌هايي كه بررسيكرديم تنظيماتي بود كه MATLAB از پيش براي شما طراحي كرده بود. شما نيز مي‌توانيدمحيط كاري را نيز به دلخواه خود تغيير دهيد به عنوان مثال در ادامه مي‌خواهيم پنجره Command Window را از محيط كاري جدا كنيم. براي اين كار ابتدا بايد پنجره را انتخابكنيم. روي اين پنجره كليك كنيد تا انتخاب شود.


پروژه اماده متلب كه ,قسمت ,مشخص ,روي ,پنجره ,محيط ,مشخص شده ,در اين ,قسمت مشخص ,اين قسمت ,محيط كاري ,پنجره command windowمنبع

متلب پروژه

حراج فروش پروژه اماده متلب

فروش استثنایی پکیج های کسب درآمد میلیونی از نرم افزار متلب

فروش پایان نامه

پایان نامه اماده ایران رساله

مشخصات

آخرین جستجو ها

iranarc12 ارزانی تخفیف ویژه فقط برای امروز سایت اینترنتی دل دستگاه خشک کن میوه تخفیف ویژه فقط برای امروز فروشگاه معرفی اجناس ارزان فروشگاه معرفی اجناس فناوری و تکنولوژی گلچین مطالب 96